There was an error in this gadget

Sunday, 18 December 2011

assalamualaikum..

jumpa lagi di kelas bel menanti lecturer untuk masuk ke kelas...
aku rasa sedey sikit minggu ni sebab tak lame lagi abang aku,hazrul hakim akan bertunang weekend niyh..
memang aku rapat dengan die. aku harap bila die da bergelar suami orang nanti kami still akan rapat n mesra macam selalunya...

sabtu lepas pulak pakcik aku baru je bertunang.. duit hantaran ? erm.. secrets la.. but because of that,kami anak sedara perempuan tunggal ni menerima tamparan yang sama bab hal duit hantaran ni.. bersedia la kepada bakal suami kami.. HAHA..

minggu ni nak cuti mid sem da.. xsabar nak balik rumah.. walaupun aku da balik last week.. emmm... aku xtahu da nak tulis ape. not in mood. salam...