There was an error in this gadget

Wednesday, 7 September 2011

assalamualaikum..

da lame xupdate blog niyh.. oleh sebab farah zain nk baca kan. so,aku update la..
xde pape yang best pon untuk aku tulis..

::hari raya best ke tak ??? ::
urmmm.. best la juga.. tapi aku xberaya pon sebab masalah tertentu.. atok aku sakit,so semua nye macam da hilang semangat nk raya.. ujian Illahi.. 
tapi before aku balik segamat dari kulai,aku ajak la cousin" hang out..
main bowling n karaoke..
#bowling# --> sangat xbest n bosan. maybe sebab aku baru first time main n aku pon asyik kalah jek.. xpenah nk strike untuk 3kali game... bengang!!
#karaoke#

sangat meletup.. memang puas la kan.. da lame uh xlepak port karok.. pas tu duet ngan cousin aku.. didin n nani.. memang superb! even suara kite xsedap.. hahaha.. aku tension tgk orang couple" time kite nk have fun together.. =='


now,aku da kembali ke pilah..
TEST,QUIZ AND SO ON..
semua tu aku kena ngadap..
bace buku n kadang' buku baca aku.. hahaha.. :D
siang balik kelas aku tidur n malam aku hidup...
xlama lagi aku da nak FINAL.. 
memang boleh la an..
aku bukan ape..
subjek yang susah uh :: physic ::
complicated la..hmmmm.. lau la ade orang yang semangat nk ajar aku tapi masalah nye memang xde an.. huu~


sebenarnya aku tgh rindu kt someone.. tapi no points sebab xde respon pon.. ade den kesah ???!!!


da la.. aku kena siapkan asgnment.. gtg.. sorry.. :p
tata.. take care.. <3 <3